Toegankelijkheid

De snelste weg
naar de juiste zorg

Fysiotherapie behandelingen

Onze fysiotherapeuten van Fysiotherapie Beverwaard zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van kinderen en volwassenen. Samen met u kijken we naar de beste behandeling en begeleiding, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist.

Hieronder staat een overzicht van de behandelingen die wij zoal in onze praktijk aanbieden. Voor meer informatie over de behandeling kunt op de betreffende link klikken. Er zijn meer behandelingen die wij bieden, bijvoorbeeld op het gebied van COPD en hyperventilatie. Neem gerust contact met ons op om na te gaan of onze fysiotherapeuten iets voor u kunnen betekenen.

Algemene Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Hij of zij helpt u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Kinderfysiotherapie

Ervaart uw kind (0-18 jaar) problemen met bewegen? Dan kunt u met uw kind bij onze gespecialiseerde therapeut terecht voor kinderfysiotherapie.

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich naast spieren, pezen en banden ook richt op de gewrichten, met als doel het beter laten functioneren van de gewrichten en om uw houding en bewegingen te verbeteren.

Medical taping

Heeft u een blessure, overbelasting of andere pijn aan uw spieren? Met medical taping worden uw gewrichten gestabiliseerd en worden uw spieren ondersteund. U krijgt de tape tijdens de behandeling aangebracht, vervolgens blijft de tape nog enkele dagen zitten.

Staat de behandeling of specialisatie die u zoekt er niet bij?

Kijk op deze link welke behandelingen en specialisaties we in de andere praktijken van Zovida aanbieden, of overleg met de fysiotherapeut wat de mogelijkheden zijn.