Toegankelijkheid
Google Translate

De website wordt vertaald door Google Translate. De vertalingen zijn niet altijd correct.

De snelste weg
naar de juiste zorg

Werken bij Stichting Zovida

Bij Zovida draait alles om lokale zorgkracht. Of je nu ondersteuner, huisarts, fysiotherapeut, apotheker of logopedist bent, je wil je zo goed mogelijk kunnen richten op jouw patiënt of cliënt. Onze visie is dat je daarbij zoveel mogelijk ontzorgt moet worden op allerlei administratieve, ICT en andere ondersteunende taken, in het belang van jouw werkplezier, een gezonde werkdruk en je persoonlijke ontwikkeling. Want als wij goed zorgen voor jou, dan kun jij goed zorgen voor onze patiënten en cliënten.

Stichting Zovida bestaat uit vijftien multidisciplinaire gezondheidscentra, een servicecentrum en een eigen automatiseringsbedrijf dat is gespecialiseerd in eerstelijns ICT. Onze formule: ontzorgen van professionals en waarde toevoegen aan gezondheid en welzijn door slim samen te werken in de wijk.

Onze gezondheidscentra werken wijkgericht en multidisciplinair en weten autonoom keuzes te maken in focus, samenstelling van het team en hoe je zorg levert die aansluit bij de behoeften in de wijk.

Het servicecentrum stroomlijnt alle ondersteunende processen en helpt ketensamenwerking stabiel op te bouwen. ICT, administratie, HRM, kennisdeling, duurzaamheid en innovatieprogramma’s worden zoveel mogelijk gefaciliteerd en dat maakt werken bij Zovida overzichtelijk en inspirerend.