De snelste weg
naar de juiste zorg

Onze services

Behandeling aan huis

Soms is het wenselijk en mogelijk om u ook thuis te behandelen, omdat u bijvoorbeeld niet naar de praktijk kunt komen. Voor een behandeling aan huis betaalt u een toeslag. Op de pagina met tarieven vindt u de actuele prijs van de behandeling aan huis.

Videoconsult – beeldbellen

Bij onze praktijk kunt u videobellen. Via een online videoverbinding bespreken wij uw klachten en geven advies. Het is ook mogelijk dat wij u aanvullende oefeningen geven die u thuis kunt uitvoeren. Om met onze fysiotherapeut te videobellen heeft u een computer/laptop met camera of een tablet/smartphone nodig. Is het voor u niet mogelijk om met ons te videobellen? Wij kunnen ook een telefonische afspraak inplannen en bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw klachten.

Vergoed mijn zorgverzekeraar het beeldbellen?
Uw zorgverzekeraar vergoedt het beeldbellen vanuit uw aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie? Dan betaalt u de behandelingen zelf.

Voor nieuwe cliënten
Met een videoconsult of telefonische intake kunnen uw klachten zo goed als mogelijk in beeld worden gebracht. U krijgt dan bijvoorbeeld oefeningen die helpen om uw klachten te verminderen.

Zorgverzekeraar

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.