Toegankelijkheid
Google Translate

De website wordt vertaald door Google Translate. De vertalingen zijn niet altijd correct.

De snelste weg
naar de juiste zorg

U bent welkom bij Gezondheidscentrum Ommoord

Als u een huisarts of andere zorgverlener nodig heeft, staat ons team enthousiaste zorgverleners voor u klaar. 

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van Zovida en u vindt ons op de Briandplaats 15 in Rotterdam. We helpen u graag.

Over het Gezondheidscentrum

In gezondheidscentrum Ommoord vindt u zorgverleners uit de eerstelijnsgezondheidszorg handig bij elkaar. Dit zijn zorgverleners waar u (meestal) geen verwijzing voor nodig heeft, zoals de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek. Deze zorgverleners spreken elkaar regelmatig en kennen elkaar goed. Dat is fijner voor u en beter voor de kwaliteit van onze zorg. En natuurlijk werken we ook nauw samen met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders waarvoor u wel een verwijzing nodig hebt (de tweede lijn). Heeft u een tip voor ons of een mening waar we onze dienstverlening mee kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Over Zovida

Gezondheidscentrum Ommoord is onderdeel van Zovida. We ondersteunen zorgprofessionals zoals huisartsen met administratieve en andere processen. Dan kunnen zij zich richten op u als patiënt. Zo werken we slimmer samen aan zorg dichtbij u en uw zorgvraag. Wilt u meer weten over Zovida, klik dan hier.