De snelste weg
naar de juiste zorg

U bent welkom bij Gezondheidscentrum Bloemhof

Hoe gaat het met u? Als u een huisarts of andere zorgverlener nodig heeft, staat ons team enthousiaste zorgverleners voor u klaar. 

Gezondheidscentrum Bloemhof is onderdeel van Zovida en u vindt ons op het Oleanderplein 43 in Rotterdam. We helpen u graag.

Over het Gezondheidscentrum

In gezondheidscentrum Bloemhof vindt u zorgverleners uit de eerstelijnsgezondheidszorg handig bij elkaar. Dit zijn zorgverleners waar u (meestal) geen verwijzing voor nodig heeft, zoals de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek. Deze zorgverleners spreken elkaar regelmatig en kennen elkaar goed. Dat is fijner voor u en beter voor de kwaliteit van onze zorg. En natuurlijk werken we ook nauw samen met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders waarvoor u wel een verwijzing nodig hebt (de tweede lijn). Heeft u een tip voor ons of een mening waar we onze dienstverlening mee kunnen verbeteren? Stuur dan een mail naar [email protected].

Over Zovida

Gezondheidscentrum Bloemhof is onderdeel van Zovida. We ondersteunen zorgprofessionals zoals huisartsen met administratieve en andere processen. Dan kunnen zij zich richten op u als patiënt. Zo werken we slimmer samen aan zorg dichtbij u en uw zorgvraag. Wilt u meer weten over Zovida, klik dan hier.