Toegankelijkheid

De snelste weg
naar de juiste zorg

Beweeggroepen

De fysiotherapiepraktijken van Zovida bieden verschillende beweeggroepen aan. Welke voor uw praktijk van toepassing zijn kunt u navragen bij uw fysiotherapeut.

COPD

Heeft u COPD? Deze longaandoening heeft vaak een grote impact op uw leven. Bij onze fysiotherapiepraktijk kunt u zich aanmelden voor de beweeggroep COPD.

Corona revalidatie

Heeft u corona gehad en ervaart u nu nog veel klachten? U kunt zich aanmelden voor een behandeling gericht op het fysieke traject, voeding en mentale gevolgen die een corona-infectie kan hebben.

Medische fitness

Medische fitness is trainen onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut, met professionele trainingsapparaten, zonder het massale van de sportschool.

Parkinson

Heeft u de ziekte van Parkinson? In onze fysiotherapiepraktijk kunt u een behandeling krijgen die zich specifiek richt op het leren omgaan met specifieke problemen die u ervaart.

Zwangerfit en Mamafit

Ben je zwanger en wil je fit blijven & goed voorbereid je bevalling in? Of ben je bevallen en wil je weer werken aan het opbouwen van je spierkracht en conditie?