Toegankelijkheid

De snelste weg
naar de juiste zorg

Tarieven

Vergoeding volwassen
Fysiotherapie valt niet onder uw basisverzekering, maar wordt betaald vanuit de aanvullende verzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan betaalt u elke behandeling direct met PIN. U vindt hieronder de actuele behandeltarieven. Bent u wel aanvullend verzekerd? Dan adviseren wij u om uw polisvoorwaarden te controleren zodat u weet hoeveel behandeling u vergoed krijgt. Gebruikt u meer behandelingen dan uw zorgverzekeraar vergoedt? Dan betaalt u de behandeling zelf met PIN.

Heeft u een chronische indicatie, bijvoorbeeld MS, een whiplash of frozen shoulder? De eerste 20 behandelingen vergoedt uw zorgverzekeraar uit uw aanvullende pakket. Bent u niet (volledig) aanvullend verzekerd? Dan betaalt u de eerste 20 behandelingen zelf. Pas na de 20e behandeling komt u in aanmerking voor een vergoeding uit het basispakket.

Vergoeding kinderen en jongeren (tot 18 jaar)
De eerste 9 behandelingen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering. Hebben de behandelingen niet het gewenste resultaat? Dan kan de zorgverzekeraar nog eventueel 9 extra behandelingen vergoeden. Zijn 18 behandelingen niet voldoende? Dan betaalt u de volgende behandelingen zelf. Kinderen en jongeren met een chronische aandoening kunnen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed krijgen.

Tarieven fysiotherapie 2024
De fysiotherapiepraktijk heeft contracten met alle verzekeraars. We brengen de volgende tarieven in rekening aan patiënten die niet (voldoende) verzekerd zijn. Deze bedragen moet u direct na de behandeling per PIN voldoen.

Intakegesprek, screening en onderzoek€ 65,00
Zitting fysiotherapie€ 45,00
Zitting fysiotherapie online / telefonisch op afstand€ 45,00
Zitting kinderfysiotherapie€ 58,00
Zitting manuele therapie€ 58,00
Zitting bekkenfysiotherapie€ 58,00
Zitting geriatriefysiotherapie€ 58,00
Toeslag voor zitting aan huis€ 22,00
Niet nagekomen afspraak fysio-/oefentherapie, diëtetiek, logopedie of ergotherapie€ 35,00
Informatieverstrekking/rapportage t.b.v. letselschade€ 150,00
Deze tarievenlijst s geldig van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024

U moet uw afspraak minstens 24 uur van tevoren afzeggen of verzetten. Heeft u een afspraak op maandag? U kunt in het weekend uw afspraak afzeggen door in te spreken op ons antwoordapparaat. Bent u te laat met afzeggen of verschijnt u niet op de afspraak? Dan brengen wij het no-show tarief in rekening. U kunt dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar. 

Let op: gezien de vele veranderingen in de regels kan ons beleid hierin wijzigen. Typefouten voorbehouden. Laatst aangepast op 5 maart 2024.