Toegankelijkheid

De snelste weg
naar de juiste zorg

Beweeggroepen

Fysiotherapie Ommoord biedt verschillende beweeggroepen aan. Welke voor u van toepassing zijn, kunt u navragen bij uw fysiotherapeut.

Hieronder staat een overzicht van de beweeggroepen die wij in onze praktijk aanbieden. Voor meer informatie over de behandeling kunt op de betreffende link klikken.

COPD

Heeft u COPD? Deze longaandoening heeft vaak een grote impact op uw leven. Bij onze fysiotherapiepraktijk kunt u zich aanmelden voor de beweeggroep COPD.

Corona revalidatie

Heeft u corona gehad en ervaart u nu nog veel klachten? U kunt zich aanmelden voor een behandeling gericht op het fysieke traject, voeding en mentale gevolgen die een corona-infectie kan hebben.

Medische fitness

Medische fitness is trainen onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut, met professionele trainingsapparaten, zonder het massale van de sportschool.

Parkinson

Heeft u de ziekte van Parkinson? In onze fysiotherapiepraktijk kunt u een behandeling krijgen die zich specifiek richt op het leren omgaan met specifieke problemen die u ervaart.

Zwangerfit en Mamafit

Ben je zwanger en wil je fit blijven & goed voorbereid je bevalling in? Of ben je bevallen en wil je weer werken aan het opbouwen van je spierkracht en conditie?

Staat de beweeggroep die u zoekt er niet bij?

Kijk op deze link welke beweeggroepen we in de andere praktijken van Zovida aanbieden, of overleg met de fysiotherapeut wat de mogelijkheden zijn.