De snelste weg
naar de juiste zorg

Onze services

Behandeling aan huis

Soms is het wenselijk en mogelijk om u ook thuis te behandelen, omdat u bijvoorbeeld niet naar de praktijk kunt komen. Voor een behandeling aan huis betaalt u een toeslag. Op de pagina met tarieven vindt u de actuele prijs van de behandeling aan huis.

Videoconsult – beeldbellen

Bij onze praktijk kunt u videobellen. Via een online videoverbinding bespreken wij uw klachten en geven advies. Het is ook mogelijk dat wij u aanvullende oefeningen geven die u thuis kunt uitvoeren. Om met onze fysiotherapeut te videobellen heeft u een computer/laptop met camera of een tablet/smartphone nodig. Is het voor u niet mogelijk om met ons te videobellen? Wij kunnen ook een telefonische afspraak inplannen en bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw klachten.

Vergoed mijn zorgverzekeraar het beeldbellen?
Dat verschilt per zorgverzekeraar. Wilt u met onze praktijk videobellen en weten of het wordt vergoed? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar en vraag na of beeldbellen wordt vergoed.

Voor nieuwe cliënten
Met een videoconsult of telefonische intake kunnen uw klachten zo goed als mogelijk in beeld worden gebracht. U krijgt dan bijvoorbeeld oefeningen die helpen om uw klachten te verminderen.

Zorgverzekeraar

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.