De snelste weg
naar de juiste zorg

U bent welkom bij Huisartsenpraktijk de Volgerlanden

Hoe gaat het met u? Als u een huisarts of andere zorgverlener nodig heeft, staat ons team enthousiaste zorgverleners voor u klaar. Huisartsenpraktijk De Volgerlanden is onderdeel van Zovida en u vindt ons in gezondheidscentrum De Volgerlanden, Druivengaarde 15 – 17 in Hendrik-Ido-Ambacht. We helpen u graag.

Voor het maken van een afspraak belt u 078–6256666.

Ik heb gezondheidsklachten of –vragen, wat moet ik doen?:

  • Check op www.thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl wat u zelf kunt doen en wanneer u naar de huisarts moet;
  • Geef volledige informatie aan de assistente bij het maken van een afspraak, zo kan goed worden bepaald welke adviezen en zorg er op welk termijn nodig is;
  • Bedenk vooraf welke klachten of verschijnselen u heeft;
  • Schrijf de vragen die u heeft eventueel op;
  • Gebruikt u medicijnen? Neem een lijstje met de dosering mee;
  • Is de huisarts dicht en kan het niet wachten tot morgen? Bel dan de huisartsenpost of bij spoed de ambulance via 112.

Over het gezondheidscentrum

In gezondheidscentrum De Volgerlanden vindt u zorgverleners uit de eerstelijnsgezondheidszorg handig bij elkaar. Dit zijn zorgverleners waar u (meestal) geen verwijzing voor nodig heeft, zoals de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek. Deze zorgverleners spreken elkaar regelmatig en kennen elkaar goed. Dat is fijner voor u en beter voor de kwaliteit van onze zorg. En natuurlijk werken we ook nauw samen met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders waarvoor u wel een verwijzing nodig hebt (de tweede lijn). Heeft u een tip voor ons of een mening waar we onze dienstverlening mee kunnen verbeteren? Stuur dan een mail naar [email protected]. Via dit e-mailadres kunt u geen medische vragen stellen of afspraken plannen.

Over Zovida

Gezondheidscentrum De Volgerlanden is onderdeel van Zovida. We ondersteunen zorgprofessionals zoals huisartsen met administratieve en andere processen. Dan kunnen zij zich richten op u als patiënt. Zo werken we slimmer samen aan zorg dichtbij u en uw zorgvraag. Wilt u meer weten over Zovida, klik dan hier.