Toegankelijkheid

De snelste weg
naar de juiste zorg

De praktijk

In onze huisartsenpraktijk staan wij voor het leveren van de best mogelijke zorg aan u.
U kunt rekenen op deskundig advies, hulp en begeleiding van onze huisartsen en ondersteunende zorgverleners, zoals de doktersassistente en praktijkondersteuners.

Afspraak maken of wijzigen

In onze huisartsenpraktijk kunt u een afspraak maken met een van onze zorgverleners.
Hier vindt u uitleg over de mogelijkheden en het maken of wijzigen van afspraken.

SMS afspraak herinnering

Wij maken gebruik van SMS afspraak herinnering. U ontvangt twee werkdagen voor uw bezoek aan uw zorgverlener een afspraakherinnering per sms. Zo wordt u tijdig herinnert aan uw afspraak en voorkomt u onnodig kosten voor een gemiste afspraak. Wilt u geen SMS afspraak herinnering? Dan kunt u dit telefonisch, per e-mail of tijdens uw bezoek in ons gezondheidscentrum aan ons doorgeven.

Verwijzingen

Het is mogelijk dat uw huisarts u door wilt verwijzen naar een andere, gespecialiseerde, zorgverlener.
U krijgt dan een verwijzing.
Lees hier meer over verwijzingen.

Medische verklaringen en keuringen

Uw eigen huisarts mag als behandelend arts, op verzoek van derden (b.v. werkgever, school, verzekering of gemeente) geen verklaringen afgeven over uw gezondheidstoestand, behandeling of spreekuurbezoek. 
Lees hier meer over dit onderwerp.

Zorgprogramma’s

Heeft u een chronische aandoening zoals Diabetes Mellitus type 2 (suikerziekte), Astma, COPD of Hart- en vaatziekten? Om u de beste zorg te kunnen bieden, werken wij met verschillende zorgverleners samen.
Hier vindt u meer informatie over de verschillende zorgprogramma’s.

Geheimhoudingsplicht

Alle medewerkers van het gezondheidscentrum hebben een geheimhoudingsplicht.
Lees hier meer over de geheimhoudingsplicht.

Agressieprotocol

Een wederzijds respectvolle relatie tussen patiënten en hulpverleners achten wij van het grootste belang om u de beste kwaliteit zorg te kunnen leveren. Helaas krijgt de huisartsenpraktijk tegenwoordig steeds vaker te maken met agressie. Agressief gedrag is voor ons onacceptabel.
Lees hier meer over ons agressieprotocol.

Cameratoezicht

In onze praktijk vinden wij de veiligheid van onze patiënten en medewerkers van groot belang. Daarom maken wij gebruik van cameratoezicht om onze patiënten, bezoekers en personeel te beschermen. Door middel van de camera’s worden beelden vastgelegd welke bij incidenten kunnen worden bekeken. De beelden worden niet langer dan 4 weken bewaard en daarna vernietigd. De camera’s bevinden zich uitsluitend in gemeenschappelijke ruimtes in het centrum.

Administratieve gegevens Zovida Gezondheidscentrum Zuiderkroon B.V.

Rekeningnummer:
IBAN: NL84INGB0657738727

Kamer van Koophandel registratie:
70141630