De snelste weg
naar de juiste zorg

U bent welkom bij Gezondheidscentrum Zuiderkroon

Hoe gaat het met u? Als u een huisarts of andere zorgverlener nodig heeft, staat ons team enthousiaste zorgverleners voor u klaar. Huisartsenpraktijk Zuiderkroon is onderdeel van Zovida en u vindt ons in gezondheidscentrum Zuiderkroon, Vlissingenplein 1 in Rotterdam. We helpen u graag.

Voor het maken van een afspraak belt u 010-2931404.

Ik heb gezondheidsklachten of –vragen, wat moet ik doen?:

  • Check op thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl wat u zelf kunt doen en wanneer u naar de huisarts moet;
  • Geef volledige informatie aan de assistente bij het maken van een afspraak, zo kan goed worden bepaald welke adviezen en zorg er op welk termijn nodig is;
  • Bedenk vooraf welke klachten of verschijnselen u heeft;
  • Schrijf de vragen die u heeft eventueel op;
  • Gebruikt u medicijnen? Neem een lijstje met de dosering mee;
  • Is de huisarts dicht en kan het niet wachten tot morgen? Bel dan de huisartsenpost of bij spoed de ambulance via 112.

Over het gezondheidscentrum

In gezondheidscentrum Zuiderkroon vindt u zorgverleners uit de eerstelijnsgezondheidszorg handig bij elkaar. Dit zijn zorgverleners waar u (meestal) geen verwijzing voor nodig heeft, zoals de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek. Deze zorgverleners spreken elkaar regelmatig en kennen elkaar goed. Dat is fijner voor u en beter voor de kwaliteit van onze zorg. En natuurlijk werken we ook nauw samen met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders waarvoor u wel een verwijzing nodig hebt (de tweede lijn). Heeft u een tip voor ons of een mening waar we onze dienstverlening mee kunnen verbeteren? Stuur dan een mail naar [email protected].

Over Zovida

Gezondheidscentrum Zuiderkroon is onderdeel van Zovida. We ondersteunen zorgprofessionals zoals huisartsen met administratieve en andere processen. Dan kunnen zij zich richten op u als patiënt. Zo werken we slimmer samen aan zorg dichtbij u en uw zorgvraag. Wilt u meer weten over Zovida, klik dan hier.