De snelste weg
naar de juiste zorg

U bent welkom bij Apotheek de Volgerlanden

Als u van uw arts een recept hebt gekregen voor medicijnen of op zoek bent naar gezondheidsartikelen zoals een crème of vitaminepillen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Apotheek De Volgerlanden is onderdeel van Zovida en u vindt ons op de begane grond in gezondheidscentrum De Volgerlanden, Druivengaarde 15 in Hendrik-Ido-Ambacht. We helpen u graag.

Heeft u vragen over uw apotheek of uw medicijnen?

Algemene informatie over apotheek bij Zovida

Over het gezondheidscentrum

In gezondheidscentrum De Volgerlanden vindt u zorgverleners uit de eerstelijnsgezondheidszorg handig bij elkaar. Dit zijn zorgverleners waar u (meestal) geen verwijzing voor nodig heeft, zoals de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek. Deze zorgverleners spreken elkaar regelmatig en kennen elkaar goed. Dat is fijner voor u en beter voor de kwaliteit van onze zorg. En natuurlijk werken we ook nauw samen met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders waarvoor u wel een verwijzing nodig hebt (de tweede lijn). Heeft u een tip voor ons of een mening waar we onze dienstverlening mee kunnen verbeteren? Stuur dan een mail naar [email protected].

Over Zovida

Apotheek De Volgerlanden is onderdeel van Zovida. We ondersteunen zorgprofessionals zoals apothekers en hun assistenten met administratieve en andere processen. Dan kunnen zij zich richten op u als cliënt. Zo werken we slimmer samen aan zorg dichtbij u en uw zorgvraag. Wilt u meer weten over Zovida, klik dan hier.