Toegankelijkheid

De snelste weg
naar de juiste zorg

Onze services

Bezorgservice

Kunt u niet zelf naar de apotheek komen om uw medicijnen op te halen? Omdat u bijvoorbeeld slecht ter been of erg ziek bent en u niemand anders heeft die de medicatie kan ophalen? In dat geval kunt u gebruikmaken van onze bezorgservice. Neem hiervoor telefonisch contact op met uw huisarts of onze apotheek.

Hoe werkt het bezorgen van medicijnen?

  • Per werkdag gaat de bezorger eenmaal naar een adres.
  • U betaalt via een automatische incasso. De bezorger heeft geen geld bij zich.
  • Bezorgtijden zijn op werkdagen tussen 13:00 uur en 18:00 uur.
  • Als er niemand thuis is, kunt u het medicijn ophalen bij de apotheek of medicatiekluis bij de apotheek.
  • Reguliere recepten die de apotheek voor 15:00 uur ontvangt, worden -indien voorradig- de volgende werkdag bezorgd.
  • Antibiotica, pijnstillers en nieuwe medicatie wordt dezelfde dag bezorgd.
  • Leveringen vinden plaats zolang de voorraad strekt.

Afhalen via afhaalautomaat

Kunt u niet tijdens werktijd uw medicatie halen? U kunt uw medicijnen halen uit onze afhaalautomaat. Dit is een kluis dat met een pincode opengaat. De pincode ontvangt u via een e-mail.

Na ontvangst van de e-mail dat uw medicatie gereed staat, blijft de medicatie maximaal 3 dagen op u wachten. Daarna verwijderen wij de medicatie uit de afhaalautomaat en kunt u de medicijnen aan de balie afhalen.

De lockers hebben een klein formaat. Het is daarom niet mogelijk incontinentiematerialen en andere bestellingen van grote omvang op deze manier af te halen.

Aanmelden voor de afhaalautomaat

Als u gebruik wilt maken van de afhaalautomaat kunt u dit via het herhaalrecepten formulier aangeven of naar onze apotheek bellen. Vergeet hierbij niet om een juiste e-mailadres door te geven.

Medicijnpaspoort

Gaat u op vakantie? Dan heeft u een medicijnpasport nodig. In uw medicijnpaspoort staat namelijk een overzicht met de medicijnen die u gebruikt.

Vraag op tijd uw medicijnpaspoort aan, dan zorgt de apotheek dat het medicijnpaspoort op het afgesproken tijdstip klaarligt. Maakt u gebruik van Mijngezondheid.net? Dan kunt u ook hier uw medicatiepaspoort vinden en printen.

Wij raden u aan om dan ook meteen te controleren of u nog voldoende medicijnen op voorraad heeft, zodat u eventuele herhaalrecepten op tijd kunt aanvragen.

Geneesmiddel in beeld

Om u een beter overzicht van uw medicijnen te geven, bieden wij u ‘Geneesmiddel in Beeld’. Dit houdt in dat wij voor u een overzicht printen met uw medicijnen, met daarop plaatjes van de geneesmiddelen en hoe die medicijnen te gebruiken.

Kijksluiter

Naast de voorlichting in de apotheek, hebben wij hiervoor ook een service voor u beschikbaar: Kijksluiter. Kijksluiter is een korte animatievideo die in ruim 5 minuten de belangrijkste informatie uit de bijsluiter bespreekt.

Digitale facturatie

Omdat wij het belangrijk vinden om ook ons steentje bij te dragen aan een beter milieu bieden wij u de mogelijkheid om uw facturen digitaal te ontvangen.

Indien u van deze mogelijkheid gebruik maakt, kunt u dat telefonisch doorgeven aan de apotheek. U ontvangt dan in het vervolg een email met de link naar de factuur. Om ervoor te zorgen dat uw privacy altijd gewaarborgd blijft, kunt u de link alleen openen met een code die u via SMS ontvangt. Die SMS wordt naar het telefoonnummer gestuurd wat u bij aanvraag aan ons heeft opgegeven.