Toegankelijkheid

De snelste weg
naar de juiste zorg

Ons team

Huisartsen

Als patiënt van ons gezondheidscentrum Nieuwe Westen heeft u een (eigen) huisarts. Bij uw huisarts kunt u terecht met uw gezondheidsklachten. De huisarts houdt zich aan geldende richtlijnen en beslist samen met u wat de beste manier is om uw zorgvraag op te pakken. Mogelijk wordt u door een andere zorgverlener of waarnemend huisarts geholpen, dit is afhankelijk van de zorgvraag.

F. Aartsen

Waarnemend huisarts

J. van Overdam

Huisarts

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

BIG nummer: 99044121201

S. Lutje-Schipholt

Huisarts

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

BIG nummer: 39919066501

Doktersassistenten

De doktersassistent is het eerste aanspreekpunt voor u als patiënt. Bij een zorgvraag zal de doktersassistent op basis van triage en in overleg met u bepalen welke hulp er wanneer nodig is. Naast de administratie- en baliewerkzaamheden kunt u bij de doktersassistent terecht voor kleine medische handelingen.

Judith

Doktersassistente

Linda

Doktersassistente

Mariette

Doktersassistente

Praktijkondersteuners

De praktijkondersteuner (kortweg POH genoemd) werkt zelfstandig onder verantwoordelijkheid van en in overleg met uw huisarts. Er zijn verschillende soorten praktijkondersteuners. Onze POH hebben eigen spreekuren en kunnen u als patiënt begeleiden in chronische aandoeningen, zoals diabetes (POH-Somatiek) of bij psychische problemen (POH-GGZ).

Anita

Praktijkondersteuner Huisartsen GGZ

Aanwezig: maandag, dinsdag en vrijdag

Wendy

Praktijkondersteuner Huisartsen Somatiek

BIG nummer: 29001329430

Praktijkmanager

De praktijkmanager in de huisartsenpraktijk ontlast de huisarts in managementtaken en allerhande praktische zaken en situaties die zich voordoen in de praktijk. Van personeelsbeleid tot rooster en planning, en van beheer van budgetten tot het certificeringstraject voor praktijkaccreditatie.

S. de Regt

Praktijkmanager

Stagiaires

In onze praktijk zijn ook regelmatig stagiaires aanwezig. De stagiaires lopen stage in de praktijk ten behoeve van hun opleiding en werken onder supervisie van een gediplomeerde medewerker.