De snelste weg
naar de juiste zorg

Welkom bij Logopedie de Volgerlanden

Spreken is de basis van communicatie. Het werkterrein van de logopedist beslaat alles wat te maken heeft met spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, stem, slikken en horen. Kijk voor meer informatie over wat een logopedist doet op www.logopedie.nl.
In onze praktijk werken vier enthousiaste logopedisten die u of uw kind graag helpen bij taalproblematiek, stemproblematiek, lees- en spellingsproblematiek of verkeerd slikgedrag. Ook helpen wij kinderen die niet of nauwelijks spreken, problemen met lipsluiting hebben of niet verstaanbaar zijn.
Logopedie De Volgerlanden is onderdeel van Zovida en u vindt ons in gezondheidscentrum De Volgerlanden, Druivengaarde 15 in Hendrik-Ido-Ambacht. We helpen u graag.

Praktische zaken

  • Wij behandelen in onze kleinschalige praktijk cliënten van alle leeftijden
  • U kunt zonder verwijzing bij ons terecht
  • Zit uw huisarts niet in ons gezondheidscentrum? U kunt gewoon bij ons terecht
  • Vul dit formulier in om u of uw kind aan te melden
  • U kunt ons bellen op 078 - 625 66 06 voor een afspraak
  • Of stuur een mail naar [email protected]

Over het gezondheidscentrum

In gezondheidscentrum De Volgerlanden vindt u zorgverleners uit de eerstelijnsgezondheidszorg handig bij elkaar. Dit zijn zorgverleners waar u (meestal) geen verwijzing voor nodig heeft, zoals de huisarts. Naast huisartsen, assistenten, praktijkondersteuners, kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek. Deze zorgverleners spreken elkaar regelmatig en kennen elkaar goed. Dat is fijner voor u en beter voor de kwaliteit van onze zorg. Na uw toestemming informeren wij ook graag uw zorgverleners buiten het gezondheidscentrum, de leerkracht van uw kind of interne begeleiders. We werken ook nauw samen met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders waarvoor u wel een verwijzing nodig hebt (de tweede lijn). Heeft u een tip voor ons of een mening waar we onze dienstverlening mee kunnen verbeteren? Stuur dan een mail naar [email protected].

Over Zovida

Logopedie De Volgerlanden is onderdeel van Zovida. We ondersteunen zorgprofessionals zoals apothekers en hun assistenten met administratieve en andere processen. Dan kunnen zij zich richten op u als cliënt. Zo werken we slimmer samen aan zorg dichtbij u. Wilt u meer weten over Zovida, klik dan hier.