De snelste weg
naar de juiste zorg

U bent welkom bij Fysiotherapie de Volgerlanden

Hoe gaat het met u? Als mens bent u gemaakt om te bewegen. Als dat niet goed meer lukt, loopt u vast en valt u stil. Onze fysiotherapeuten en medewerkers staan klaar om u weer in beweging te laten komen. Fysiotherapie De Volgerlanden is onderdeel van Zovida en u vindt ons in gezondheidscentrum De Volgerlanden, Druivengaarde 15 in Hendrik-Ido-Ambacht. We helpen u graag.

Praktische zaken

  • U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing;
    • Voor bezoek aan huis of behandeling oedeemtherapie is wel een verwijzing nodig.
  • Ook kinderen zijn bij ons welkom voor behandeling;
  • Vul dit formulier in om een afspraak te maken;
  • U kunt ons bellen op 078-6256640 op werkdagen tussen 8:30 en 12:00 uur;
  • Geen gehoor? U kunt een voicemail inspreken, dan bellen wij u terug;
  • Of stuur een mail naar [email protected].

We streven naar kwalitatief, hoogwaardige fysiotherapie met een grote diversiteit aan specialismen en in nauwe samenwerking met andere zorgdisciplines. Onze praktijk bestaat uit meerdere behandelkamers en een oefenzaal met moderne trainingsapparatuur. Voor kinderfysiotherapie beschikt onze praktijk over een goed toegeruste behandelkamer, speciaal ingericht voor de behandeling van kinderen.

Algemene informatie over fysiotherapie bij Zovida

Over het gezondheidscentrum

In gezondheidscentrum De Volgerlanden vindt u zorgverleners uit de eerstelijnsgezondheidszorg handig bij elkaar. Dit zijn zorgverleners waar u (meestal) geen verwijzing voor nodig heeft, zoals de huisarts. Naast huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners, kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij andere zorgaanbieders, zoals fysiotherapeuten en de apotheek. Deze zorgverleners spreken elkaar regelmatig en kennen elkaar goed. Dat is fijner voor u en beter voor de kwaliteit van onze zorg. En natuurlijk werken we ook nauw samen met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders waarvoor u wel een verwijzing nodig hebt (de tweede lijn). Heeft u een tip voor ons of een mening waar we onze dienstverlening mee kunnen verbeteren? Stuur dan een mail naar [email protected]

Over Zovida

Fysiotherapie De Volgerlanden is onderdeel van Zovida. We ondersteunen zorgprofessionals zoals apothekers en hun assistenten met administratieve en andere processen. Dan kunnen zij zich richten op u als cliënt. Zo werken we slimmer samen aan zorg dichtbij u. Wilt u meer weten over Zovida, klik dan hier.