Toegankelijkheid
Google Translate

De website wordt vertaald door Google Translate. De vertalingen zijn niet altijd correct.

De snelste weg
naar de juiste zorg

Onze services

Bezorgservice

Kunt u niet zelf naar de apotheek komen om uw medicijnen op te halen? Omdat u bijvoorbeeld slecht ter been of erg ziek bent en u niemand anders heeft die de medicatie kan ophalen? In dat geval kunt u gebruikmaken van onze bezorgservice. Neem hiervoor telefonisch contact op met uw huisarts of onze apotheek.

Hoe werkt het bezorgen van medicijnen?

  • Per werkdag gaat de bezorger eenmaal naar een adres.
  • Bezorgtijden zijn op werkdagen tussen 11:00 uur en 18:00 uur.
  • Bent u niet thuis, geef dit dan uiterlijk om 11.00 uur door aan de apotheek. U kunt deze dan later ophalen bij de apotheek of een andere bezorgdatum afspreken.
  • Reguliere recepten die de apotheek voor 12:00 uur ontvangt, worden -indien voorradig- dezelfde of de volgende dag bezorgd.

Afhalen na sluitingstijd

Kunt u niet tijdens werktijd uw medicatie halen? U kunt uw medicijnen halen uit onze ServiLocker. Bij het aanvragen van uw medicatie kunt u vragen naar het gebruik van deze locker. U moet voor het gebruik van de locker een geldig emailadres doorgeven.

Medicijnpaspoort

Gaat u op vakantie? Dan heeft u een medicijnpasport nodig. In uw medicijnpaspoort staat namelijk een overzicht met de medicijnen die u gebruikt.

Vraag op tijd uw medicijnpaspoort aan, dan zorgt de apotheek dat het medicijnpaspoort op het afgesproken tijdstip klaarligt. Maakt u gebruik van Mijngezondheid.net? Dan kunt u ook hier uw medicatiepaspoort vinden en printen.

Wij raden u aan om dan ook meteen te controleren of u nog voldoende medicijnen op voorraad heeft, zodat u eventuele herhaalrecepten op tijd kunt aanvragen.

Kijksluiter

Naast de voorlichting in de apotheek, hebben wij hiervoor ook een service voor u beschikbaar: Kijksluiter. Kijksluiter is een korte animatievideo die in ruim 5 minuten de belangrijkste informatie uit de bijsluiter bespreekt.